Prikkel jouw klanten en realiseer online verkopen
  • Brainstorm sessies
  • Functioneel ontwerp
  • Grafisch ontwerp
  • Gebruikerservaring
  • Storytelling
  • Identiteit
  • Bouw en ontwikkeling
  • Hosting, service en onderhoud
Background0
Background1
Background2
  • Klein budget? Een basispakket bevat functies waarmee je van start kunt gaan.

Jouw website wordt ontwikkeld met bewezen software die zijn kracht door de jaren heen heeft bewezen. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden, waardoor Visual Field zowel de kosten als de ontwikkeltijd laag kan houden. De website is automatisch uitgerust met een breed scala aan functies die volledig op maat zullen worden ingesteld. Daarnaast wordt zowel het functionele als grafische ontwerp van de website op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij jouw marketingstrategie.

Wil je meer uit je website halen? Tijd voor maatwerk!

Met maatwerk realiseer je al jouw plannen.

Wij geloven niet in automatische aankopen met standaard templates waarbij jij zelf moet puzzelen om het passend te maken voor jouw bedrijf. In plaats daarvan leveren wij altijd maatwerk, ongeacht je budget. Bij maatwerk breid je een Basispakket uit met meer functies en diensten. Hierbij krijg je een offerte op maat, uitgaande van de kosten van het Basispakket als startprijs. Zo is het mogelijk om meer feedbackmomenten te regelen, meer hulp bij content plaatsen, en dieper in te gaan op het functionele- en grafische ontwerp. Maatwerk kan nodig zijn om effectiever jouw doel te behalen, jouw bewonderaars te prikkelen of online verkoop te realiseren.

maatwerk

Ga je zelf de inhoud van jouw website bijhouden?

Werken met het CMS van jouw website krijg je snel genoeg onder de knie!

Tekst plaatsen en aanpassen, producten toevoegen aan een webshop, menu's en media opnemen. Het onderhouden van de website gebeurd in jouw eigen CMS. CMS is de software waarop je site draait en staat voor "Content Managament System". Deze software is voor jou zo laagdrempelig mogelijk gehouden. Natuurlijk is de eerste keer nieuw en daarom helpt Visual Field je ten aller tijde. Kost onderhoud teveel tijd? Dan kun je met een strippenkaart dit door Visual Field laten doen.

Het CMS blijft in ontwikkeling en ontvangt regelmatig beveiliging- en functie updates. Zo profiteer je mee van de doorontwikkeling die de software ondergaat. Bij grote updates wordt je altijd persoonlijk op de hoogte gebracht.

CMS

Zichtbaar zijn op monitor, mobiel en tablet.

Een scherpe vertaling van úw verhaal naar ieder beeldscherm.

Met responsive design is jouw website goed zichtbaar voor alle huidige- en nieuwe generatie tablets en mobiele telefoons. Tegenwoordig wordt een website steeds vaker bezocht op een mobiel apparaat, in plaats van laptop of pc. Door de website goed in te richten voor mobiele apparaten kan je makkelijker jouw publiek werven via bijvoorbeeld soacial media als de facebook- en twitter app. Ook buitenshuis en vanuit de klant z'n luie stoel ben je bereikbaar en kan je service bieden.

responsive

SEO-vriendelijk en inzetbaar voor jouw strategie!

Vindbaar zijn in Google vraagt om een strategisch plan.

Een website en CMS zijn voorzien van alle gereedschappen die nodig zijn voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. Hoe jij deze SEO (Search Engine Optimalisation) gereedschappen inzet is aan jezelf. SEO is een vak apart en daarom is uiteraard hulp geboden. Mocht u nog geen Google-account hebben, dan wordt deze voor u aangemaakt zodat u de statistieken kunt bijhouden in Google Analytics.

google